Not known Factual Statements About پمپ شیمیایی

اگر پمپ صنعتی شما با ایراد مواجه شده است همین حالا با کارشناسان شرکت آبروان تماس بگیرید.

پمپ‌های اسید عمدتاً برای جابجایی موادی مانند اسیدها (مانند اسید سولفوریک و اسید نیتریک)، حلال‌ها، مواد شوینده، کاستیک سودا، آب‌کاری فلزات، و دیگر مواد شیمیایی استفاده می‌شوند.

از پمپ های تفلونی برای جا به جا کردن موادی که قابلیت خورندگی و اسیدی بالایی دارند نظیر اسید فسفریک، اسید سولفوریک، اسید نیتریک استفاده می شود. علاوه بر این در کویل مسی مخزن های آب و شستشوی کویل فن کویل و همین طور چیلرها کاربرد دارند.

نرم افزار حسابداری ابری لیام با جدیدترین فناوری های روز دنیا

این سری از پمپ های بهمن خودمکش بوده با مخزن نصب شده در ورودی پمپ و بدون نیاز به هواگیری سیال را مکش کرده و به سمت خروجی هدایت می کند.

پمپ ضد اسید توانسته انواع مختلفی را به خود اختصاص دهد. هرکدام از این پمپ‌ها مشخصات مختلفی را از خود به نمایش می‌گذارند.

علاوه بر این ، پمپ پلیمری در طرح های بدون مکانیکال سیل یا همان پمپ مگنتی نیز ارائه می شوند. پمپ پلیمری مگنتی، به خاطر ویژگی هایی که دارد، درصد نشتی را به صفر می رساند.

شستن و سرویس کردن دوره ای می تواند مانع از این اتفاق شود. برای دریافت مشاوره چهت خرید این محصول با ما در تماس باشید.

احتمالا بتوانیم پمپ پلیمری یا همان ضد اسید را یکی از مهمترین ابزارها در دنیای صنعتی بدانیم. در واقع به جز آب به عنوان یکی از اصلی ترین سیال ها، مایع ها و سیال های مهمی وجود دارند که می توانند در صنعت کاربری های زیادی داشته باشند. اما مسئله مهمی که وجود دارد این است که این سیال ها خاصیت و ویژگی های مختلفی دارند. در بسیاری از موارد این سیال ها خاصیت خورندگی دارند و می تواند فلز را به راحتی از بین ببرد.

پاسخ نظر با سلام و احترام، برای اسید شویی مبدل های صفحه ای و همچنین دیگ بخار کوچک نیاز به یک دستگاه پمپ ضد اسید پلیمری می باشد.

برای روشن شدن موضوع، زمانیکه در یک واحد آپارتمانی دو یا سه واحد به طور here همزمان نیاز به مصرف آب داشته باشند میزان آبدهی پمپ در حداکثر مورد استفاده قرار می گیرد و درست در همین نقطه به دلیل محدودیت دپی پمپ سانتریفیوژی راندمان آن کاهش می یابد.

هنگام انتخاب پمپ‌های ضداسید باید چند عامل را در نظر گرفت. به عنوان مثال باید مشخص باشد که مواد انتقالی در صنایع از چه نوعی هستند و این پمپ قرار است برای کدام صنایع به کار رود.

نکته آخری که باید به آن توجه داشته باشید این است که بسیاری از کشورهای سطح اول جهان اقدام به طراحی و تولید این پمپ ها می کنند.

پمپ‌های پلیمری می‌توانند بر اساس فاکتورهای مختلفی تقسیم‌بندی شوند اما مهم‌ترین فاکتور برای تقسیم‌بندی آنها نوع سیالاتی است که انتقال داده می‌شوند و بر این اساس پمپ پلیمری می‌تواند به دو دسته اصلی پمپ‌های مگنتی و شفت دار تقسیم شوند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *